Du er landet på Stegegryde.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan stegegryde. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scanpan stegegryde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scanpan Classic Induction suppe-/stegegryde 7,5 liter

  • Dagens pris: 1849,- kr.
  • Fundet hos Kop&Kande DK
  • Mærke: Scanpan

Sidste produkt på vores liste er Scanpan Classic Induction suppe-/stegegryde 7,5 liter som vi har fundet til 1849,- hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Scanpan Classic Induction suppegryde/ stegegryde 7,5 liter.
32 cm Gryden har den perfekte størrelse til de retter der tager lidt længere tid at lave uanset om det er stege eller simremad.
God plads til fx en grydesteg, kyllling er den store mørbradgryde eller en god portion suppe.
Den relativt lille bund i forhold til den store overflade gør det nemmere at skumme overfladen.
Tåler ovnvarme op til 260 °C Leveres med låg Til alle varmekilder- også induktion.
Fremstillet i alumnium med Stratanium non-stick belægning der gør den slidstærk og nem at rengøre.
Scanpan yder 5 års garanti på dette produkt….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Scanpan Stegegryde på listen er Scanpan Classic Induction suppe-/stegegryde 7,5 liter fra Kop&Kande DK med en pris på 1849.00. Billigste udvalgte Stegegryde er Scanpan Classic Induction suppe-/stegegryde 7,5 liter som du kan købe for 1849.00 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Scanpan Stegegryde data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Scanpan Stegegryde tilbud er opdateret i dag 02-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stegegryde guides:

Fandt du ikke det rigtige Stegegryde blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stegegryde: