Stegegryde.dk » Alle guides » Grydesæt » Pillivuyt Grydesæt

Bedste Pillivuyt Grydesæt: Se top 4

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Stegegryde.dk, det helt rigtige sted at finde Pillivuyt gryderne. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Pillivuyt gryderne | ✅ Grydesæt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Top 3 Pillivuyt gryderne

Her kan du se de 3 bedste Pillivuyt gryderne ud af de 4 gryderne fra Pillivuyt vi har på vores liste her på Stegegryde.dk
De 3 gryderne er udvalgt baseret på bl.a. følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Pillivuyt gryderne | ✅ Grydesæt-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Detaljeret gennemgang af de 4 bedste Pillivuyt gryderne

Her kan du se hele vores liste over de bedste Pillivuyt gryderne som du kan finde lige nu.

De 4 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Pillivuyt Gourmet Somme Grydesæt 6 dele” fås til 895,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt er kendt for deres smukke tidløse porcelæn, men de kan meget mere end det.
Dette Gourmet Somme kvalitets grydesæt fra Pillivuyt kan klare en hvilken som helst kulinarisk oplevelse i dit køkken – lige fra bearnaisesauce, svensk pølseret til Indisk Dahl. Gryderne har en smart 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og så rustfrit stål igen.
De svejsede non-heat stålhåndtag er med til at mindske varmeoverførelsen, hvilket er ret så smart.
Pillivuyt har gjort det nemt at afmåle direkte i gryden, da der er påført indvendige målestreger.
Alle 3 låg er udstyret med et lille smart damphul. Gryderne er velegnet til alle typer komfurer og tåler også en tur i opvaskemaskinen.
Ved køb af dette sæt får du 6 dele med som indeholder 3 gryder på hhv.
1,5, 3 og 5 liter, og 3 tilhørende låg….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele til kun 1059,- kr.

 • 8 dele til alsidig madlavning
 • Glaslåg giver godt overblik
 • Rustfrit stål til holdbarhed
 • Kan bruges på alle kogeplader
 • Nem rengøring i opvaskemaskinen

Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele er et moderne og alsidigt grydesæt, der er ideelt til hverdagens mange forskellige retter. Med otte dele i sættet har du altid en gryde klar til ethvert formål. Sættet indeholder en kasserolle på 2 liter, en gryde på 2 liter, en gryde på 2,8 liter og en gryde på 5 liter, alle udstyret med et praktisk glaslåg, der giver et godt overblik over madlavningen.

Gryderne er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet, der er holdbart og tåler opvaskemaskine for nem rengøring. Deres moderne og alsidige design gør dem til en perfekt tilføjelse til dit køkken.

Mosel gryderne kan bruges på alle kogeplader, inklusiv induktion, og deres funktionelle design gør dem perfekte til alt fra at koge pasta i den store gryde til at tilberede en lækker tomatsauce i en af de mindre gryder. De praktiske glaslåg tillader dig at følge med i madlavningen uden at skulle løfte låget.

Pillivuyt Gourmet Mosel Grydesæt 8 dele er en pålidelig og holdbar investering til dit køkken, og deres alsidighed vil gøre dem til en uundværlig del af din madlavning.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele

Næste anbefaling er “Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele”.

Dagens bedste tilbud på “Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 599,- kr.

 • 6 dele, 3 størrelser med låg
 • Rustfrit stål i tre lag
 • Non-stick belægning, ridsefast
 • Ovnvarme op til 260° C
 • Nittede håndtag forbliver afkølede

Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele er et perfekt valg til dig, der ønsker at opgradere dit kogegrej eller er flyttet hjemmefra og mangler nogle gode gryder. Grydesættet er en del af Loire-serien og er lavet af rustfrit stål i tre lag med en tyk bund på 3,5 mm, der sikrer en jævn og hurtig varmefordeling.

Alle dele i sættet tåler opvaskemaskine, og gryderne kan klare ovnvarme op til 260° C, mens lågene kan tåle op til 200° C. Gryderne er også udstyret med Whitford Quantanium tre-lags non-stick belægningen, som er ridsefast og holdbar.

De nittede, ovale håndtag forbliver afkølede under brug, hvilket gør det nemt og sikkert at flytte gryderne rundt på køkkenet. Gryderne kan bruges på alle komfurtyper og er derfor meget alsidige.

Sættet består af en gryde på 1,4 liter, 2 liter og 2,8 liter – alle med låg. Hvis du har brug for en større gryde, kan du også vælge at købe sættet med otte dele, hvor en gryde på 6 liter med låg også følger med.

Pillivuyt Gourmet Loire Grydesæt 6 dele er det perfekte valg til hverdagsbrug, da gryderne er både funktionelle og holdbare. Med sin ridsefaste non-stick belægning er det også nemt at rengøre gryderne, så du kan bruge mere tid på at nyde din mad.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Pillivuyt Gourmet Loire Pot set with glass lid 8 parts 1.4/2/2.8/6 litres

 • Dagens pris: 1199,- kr.
 • Fundet hos Proshop.dk
 • Mærke: Pillivuyt

Sidste produkt på vores liste er Pillivuyt Gourmet Loire Pot set with glass lid 8 parts 1.4/2/2.8/6 litres som vi har fundet til 1199,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Pillivuyt – Fransk kvalitet gennem 200 år Gennem 200 år har Pillivuyt produceret håndlavet porcelæn af højeste kvalitet.
Midt i hjertet af Europa.
Passionen udspringer fra den lille by Mehun-sur-Yèvre 250 km syd for Paris, hvor håndværket går i arv fra ge…

Se hos Proshop.dk ❯❯

Andre mærker af gryderne

På vores liste her har vi samlet de 4 bedste gryderne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige grydesæt til dine behov: