Find Stegegryde blandt 24+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående stegegryder er senest opdateret i dag (25/07 - 2024) kl. 09:07

Du er landet på Stegegryde.dk, det helt rigtige sted at finde stegegryder. Vi har udvalgt 24 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det stegegryde tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 24 forskellige stegegryder fra 9 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Tefal Air Stewpot 20 cm / 3.1 l. Grey

Tefal Air Stewpot 20 cm / 3.1 l. Grey

1029,95 kr.

461 kr.

Billede af Tristar FR-6989 Air Fryer Stegegryde

Tristar FR-6989 Air Fryer Stegegryde

560,95 kr.

349 kr.

Billede af Le Creuset støbejern stegegryde 27 cm oval Signature Marseille - Farven udgår

Le Creuset støbejern stegegryde 27 cm oval Signature Marseille - Farven udgår

2269,95 kr.

1.999 kr.

Billede af Le Creuset Støbejern stegegryde 7L Signature mat sort

Le Creuset Støbejern stegegryde 7L Signature mat sort

2569,95 kr.

2.399,95 kr.

Billede af Eva Trio Stegegryde støbejern 32 cm.

Eva Trio Stegegryde støbejern 32 cm.

1049,95 kr.

600 kr.

Billede af Stegegryde m/rist Citi 50 & Kettle chef 50

Stegegryde m/rist Citi 50 & Kettle chef 50

369 kr.

320 kr.

Billede af Eva Trio Støbejern stegegryde 4L

Eva Trio Støbejern stegegryde 4L

849,95 kr.

399,95 kr.

Billede af Funktion stegegryde 6L

Funktion stegegryde 6L

469,95 kr.

349,95 kr.

Billede af Le Creuset Støbejern classic signature stegegryde 7L volcanic

Le Creuset Støbejern classic signature stegegryde 7L volcanic

2569,95 kr.

2.399,95 kr.

Billede af Le Creuset Støbejern stegegryde 7L classic signature cerise

Le Creuset Støbejern stegegryde 7L classic signature cerise

2569,95 kr.

2.399,95 kr.

Billede af Scanpan Classic stegegryde 7,5L

Scanpan Classic stegegryde 7,5L

1349,95 kr.

999,95 kr.

Billede af Scanpan Classic induktion stegegryde 7,5L

Scanpan Classic induktion stegegryde 7,5L

1849 kr.

1.119,95 kr.

Billede af Weber 2-i-1 stegegryde

Billede af Tefal Air gryde, 4,7 liter, 24 cm, grå

Billede af Ronneby Bruk Stegegryde med glaslåg 4 liter

Billede af Funktion Stegegryde m/låg - 8,3 liter

Funktion Stegegryde m/låg - 8,3 liter

649 kr.

Billede af Ronneby Bruk Stegegryde med glaslåg 5 liter

Billede af Broil King stegegryde/rib roaster i støbejern  48,5x19x14cm.

Broil King stegegryde/rib roaster i støbejern 48,5x19x14cm.

825 kr.

Billede af Muurikka Stegegryde (wok) med ben

Muurikka Stegegryde (wok) med ben

713 kr.

Billede af Satake Stegegryde med Glaslåg Letvægtsstøbejern 24 cm.

Du kigger lige nu på 24 stegegryder fra 9 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Broil King Eva Trio Le Creuset Muurikka Satake Scanpan Tefal Tristar Weber

3 grunde til at du kommer til at elske at have en stegegryde i køkkenet og 2 ting du skal overveje inden du køber

Når det kommer til madlavning og køkkenredskaber generelt bør man virkelig sørge for at have kvalitetsredskaber.

Gryder, pander mv. tager ofte nogle tæsk når man laver mad, enten bogstaveligt eller fordi man måske lige glemmer at skrue lidt ned for kogepladen el. Derfor skal man sørge for, at man har noget køkkenudstyr, der kan klare lidt af hvert.

Derudover er det også vigtigt, at man har forskelligt udstyr, der kan klare de mange forskellige opgaver man måtte stå over for i et køkken.

Mad på et nyt niveau

En af de helt primære køkkenredskaber, der bør være at finde i ethvert køkken, er en stegegryde. Det er der flere grunde til og her giver vi de 3 bedste:

Den første og vigtigste grund til, at man skal have en stegegryde i sit køkken er, at de giver en mulighed for at lave mad på et helt niveau. Med en stor stegegryde har man mulighed for at langtidskoge eller langtidsstege mad.

Det kan eksempelvis være en hel kylling eller skinke, som skal stå i mange timer imens den er helt dækket af vand. Det kræver en stor stegegryde for at kunne klare den slags tilberedningsform.

Du får mulighed til at lave en masse nye retter

Den anden grund til, at du vil elske at have en stegegryde i dit køkken skal findes i typen af mad, som en stor stegegryde giver dig bedre muligheder for at lave, end de mindre gryder tillader. Står man og skal lave en suppe, eller en gryderet, der skal stå og simre i længere tid, så er en stegegryde ideel.

De fleste ved godt, at en gryderet bliver bedre jo længere, den har mulighed for at stå og trække, da det gør, at den får mere smag fra ingredienserne jo længere den står. Med en stegegryde kan man lave retten en god rum tid i forvejen, og så lade den stå og trække, eller endda sætte den i køleskabet og så varme den op igen lige inden den skal serveres.

Stor alsidighed

Den tredje og sidste årsag til at have en stegegryde er dens alsidighed. Ikke nok med, at den kan bruges til alle de formål som ridses op i de to første årsager til at du vil elske en stegegryde, så kan den også bruges til flere andre ting.

En stegegryde kan også delvist bruges som en wok, hvis man ikke har en, den kan bruges til opbevaring af overskydende mad og sidst men ikke mindst, kan en stegegryde fås i næsten alle størrelser, så du kan finde den der er bedst efter dit behov.

Masser af muligheder på markedet

En ting er helt sikkert når vi taler om stegegryder. De findes i mange slags former, størrelser og typer. Derfor kan det også være, at det ikke er nok for dig bare at have en enkelt stegegryde, men at du faktisk bør have to eller tre forskellige stegegryder, og at du dermed får dækket dit madlavningsbehov på den måde.

Hvad er dit behov?

Men inden man giver sig i kast med at investere i en stegegryde, er der lige et par ting man bør overveje.

Først og fremmest bør du have styr på dit behov. Hvor stor skal stegegryden være i forhold til den mad, du har tænkt du vil lave i den? Har du plads til den i køleskabet, hvis du skal opbevare overskydende mad i den? Det er et par af de spørgsmål du bør overveje inden du køber stegegryde.

Hvilken model passer til dit køkken?

Slutteligt skal du også sørge for, at den stegegryde du kigger på, passer til dit køkken. Nu til dags passer de fleste stegegryder til induktionskomfurer, men derfor bør man alligevel være opmærksom på om ens komfur kræver specifikke egenskaber af de gryder og pander man skal bruge til komfuret.

Så vær opmærksom på disse parametre næste gang du skal handle stegegryde, så du ikke køber noget, der alligevel ikke passer til dine behov.

 

Ikke helt overbevist om at stegegryder skal købes online? Her får du Tre af de bedste argumenter

Her på stegegryde.dk elsker vi nethandel - og her får du vores 3 bedste grunde til at købe stegegryder online.

Der er aldrig udsolgt af stegegryder

På nettet er der mange butikker der sælger stegegryder. Og vigtist af alt, så er det meget nemt for dig som forbruger at skifte mellem de forskellige forhandlere. Så hvis Butik A har udsolgt tager det ikke mange klik før du er hos Butik B i stedet.

Sådan er det slet ikke med fysiske butikker. I mindre byer er der måske kun 1 eller 2 forhandlere, og så har du ikke mange muligheder hvis der er udsolgt. I større byer kan der være flere forhandlere, og så kan du som regel godt finde en butik der har nogle stykker tilbage på lager.

Men det kan nemt koste dig en time eller flere på at køre rundt til de forskellige butikker. Så køb online i stedet og vær sikker på varen er online.

Bedre returret end i en butik

På mange webshops får du i dag en udvidet returret.

Du har krav på 14 dage, men de fleste steder har du en måned til at returnere dit køb i. Men flere webshops går videre, og tilbyder at du kan returnere dit køb i et helt år. Det gør de fordi de ved at hvis du skal købe din næste stegegryde på nettet, så skal du købe den et sted hvor du kan være tryg ved dit køb - og med ekstra returret er der ingen grund til ikke at købe online.

Du kan stadig få rådgivning når du handler

Du er måske ved at blive overbevist om at nethandel er en god ting.

Varerne er billigere, returretten bedre, og nu har du fundet den helt rigtige stegegryde via stegegryde.dk.

Men du savner alligevel lige at kunne snakke med et rigitgt menneske af kød og blod. Fortvivl ikke. For langt de fleste webshops (hvis ikke dem alle) har nemlig et telefonnummer man kan ringe til og få rådgivning inden man laver sit køb. Det er det bedste af to verdener - den fysiske butiks kundeservice til onlinehandlens priser.

Vi kan også anbefale at du kigger på vores anden domæne fjerkræsaks.dk. Ud over stegegryde.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på stegegryde.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 529 produkter fra mere end 65 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 942 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-25 09:07:54.

4
Produkttyper
529
Produkter
65
Forhandlere
942
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.